Hiusfashion kampaamon puisilla hyllylevyillä olevia Maria Nila hiustenhoitosarjan värikkäitä tuotepakkauksia.

Maria Nila tuotteet saapuivat Hiusfashion kampaamoihin!

Kevät toi tullessaan uutuustuotteita osaan Hiusfashion kampaamoista! Sulfaatittomia Maria Nilan tuotteita on nyt saatavilla Hertsin, Kluuvin ja Ruohiksen liikkeistä. Oletko jo kokeillut tätä sarjaa?

– Maria Nilan hiustenhoitotuotteet ovat vegaanisia ja niissä on raikas, ei liian vahva tuoksumaailma. Pirteän värikkäät pakkaukset näyttävät hyvälle niin kampaamoissa kuin kotikylppäreissä, kuvaa Hiusfashion kampaamoketjun perustaja Satu Stefanovic.

Mistä tuotteista tuli heti kampaajien suosikkeja?

Satu testaa uudet hiustenhoitotuotteet aina ensin itse, jonka jälkeen hän toimittaa niitä liikkeisiin kampaajien kokeiltavaksi ennen lopullisen hankintapäätöksen tekemistä. Maria Nilan tuotteista tuli heti hyvä fiilis.

Tämän hetken suosikeiksi ovat Hiusfashion kampaamoissa nousseet esimerkiksi Volume Spray ja Curls CO-Wash shampoo.

– Pyyhekuiviin hiuksiin käytettävä, tuuheutta ja tukea antava Volume Spray sai kampaajissa heti aikaan vau-efektin ja siitä onkin tullut luottotuote föönauksen pohjalle. Curls CO-Wash shampoo on puolestaan hyvä esimerkiksi aktiivisesti urheilua harrastaville ja muuten hiuksiaan usein peseville. Tämä pesevä hoitoaine kosteuttaa ja selvittää ja sopii niin kiharalle kuin suorillekin hiuksille, Satu kuvaa.

Maria Nilalta löytyy myös loistava True Soft Argan Oil, kuten myös Weightless Curl Definer, joka on painoton muotoilugeeli kiharille hiuksille tai niitä tavoitteleville. Varsinkin miesten hittituotteeksi noussut Minerals Slate Wax antaa lyhyempiin hiuksiin napakan tuen mutta se on kuitenkin helppo pestä pois.

Vinks! Saat Maria Nilan tuotteista 20% alennuksen 15.4. –15.5. välisenä aikana Kluuvin Liiterissä ja Ruohiksen Tallissa.

Limenvärisen pyyhkeen päälle Hiusfashion kampaamossa aseteltuja Maria Nilan värikkäitä Booster Masque hiustenhoitoainetuubeja.
Herkullisia värejä ja tehokasta hoitoa! Maria Nilan Booster Masque hoitoaineita.

Kampaamon hyllyltä myös hyviä arvoja

Satu toteaa Maria Nilalla olevan yrityksenä hyvät arvot. Sen Etelä-Ruotsissa sijaitsevan tuotantolaitoksen kattoa peittävät aurinkopaneelit. Yritys myös laskee pakkauksistaan ja toiminnoistaan syntyneen hiilidioksidin kokonaispäästön ja kompensoi vastaavan määrän Plan Vivo-järjestön kautta. Missään tuotesarjan tuotteissa ei ole sulfaatteja tai parabeeneja.

Yrityksen nimi juontaa juurensa tuotesarjan perustajan isoäidistä, Maria Nilasta. Hän asui Ruotsin vuoristossa kunnioittaen suuresti ympäröivää luontoa. Hänen ajatusmaailmastaan peräsin oleva punainen lanka kulkee edelleen mukana tämän hiustenhoitosarjan tuotannossa. 

Tervetuloa kevät ja aurinko – tule tutustumaan uutuuksiin sekä hemmottelemaan itseäsi kampaamoissamme!
Täältä pääset tekemään ajanvarauksen sähköisesti. Hiusfashion parturi-kampaamojen yhteystiedot löydät täältä.